Van Amsterdam Noord naar de Jaarbeurs in Utrecht en weer terug - Woensdag, 30 september 2020 - Voor de kinderen van de groepen 1 en 2 was het gisteren een spannend, maar geweldig avontuur. Nadat ze zich de afgelopen weken met veel enthousiasme hadden gestort op alles wat met dinosauriƫrs te maken heeft, was gisterochtend eindelijk het moment aangebroken, dat ze 'hun' Dino's in 'levende lijve' konden zien. Met grote dank aan de organisatie van 'World of Dinos', die zich bereid toonde om gisterochtend speciaal voor onze kleuters de deuren te openen, werd het gisteren een geslaagde ontmoeting tussen onze kleintjes van nu en de groten van toen.

Vanmorgen in de kring werd het bezoek nog flink nagesproken. De kleuters konden (tot mijn grote verbazing) met naam en toenaam benoemen welke Dino ze het leukste vonden en welke toch echt wel spannend was om naar toe te lopen. Het Dino-diploma, dat de organisatie van 'World of Dinos' gisteren na een speurtocht door de 'jungle' op naam van de kinderen uitreikte, was dus niet zomaar een aardigheid, maar dik verdiend! 

GR12 - World of Dinos! GR12 - World of Dinos! GR12 - World of Dinos! GR12 - World of Dinos! GR12 - World of Dinos! GR12 - World of Dinos! GR12 - World of Dinos!

GR12 - World of Dinos!