Voor ouders, die interesse hebben voor onze school organiseren wij op gezette tijden informatiegesprekken, waarin wij wat vertellen over abbs Elzenhagen, uw vragen beantwoorden en die wij afronden met een korte rondleiding door het gebouw om u een idee te geven van de sfeer op school tijdens een gewone schooldag. 
 

U kunt zich aanmelden voor een informatiegesprek dmv dit formulier online in te vullen of een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Per keer kunnen we ongeveer 20 ge├»nteresseerde ouders en verzorgers ontvangen. 
 
Zoals onder de andere kopjes onder 'Inschrijven' staat beschreven, kunt u na deze bijeenkomst beslissen om uw kind bij onze school aan te melden, door abbs Elzenhagen op het aanmeldformulier van de gemeente als 1e voorkeur in te vullen en bij ons in te leveren. Zodra de gemeente u heeft laten weten, dat het kind inderdaad op de school van uw 1e voorkeur (in dit geval abbs Elzenhagen) geplaatst is, kan uw kind worden ingeschreven.
 
In alle andere gevallen, kunt u uw kind op onze wachtlijst plaatsen. Mocht u van deze mogelijkheid gebruik willen maken, dan vragen wij u de gegevens van uw kind, zoals naam, geboortedatum en adres. Voor alle duidelijkheid: vanaf dat moment is uw kind bij ons bekend, maar nog niet ingeschreven!
 
Eerstvolgende mogelijkheid voor een informatiegesprek:
  •  

  • Gezien de huidige situatie is er dit schooljaar geen mogelijkheid meer voor een informatiegesprek. 

  •  

Mocht uw vragen hebben dan kunt een contact opnemen met onze adminstratief medewerker Saadia. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Meld je nu aan voor een informatiebijeenkomst middels dit formulier.