Zoals op deze website te lezen valt, hebben de leerlingen van groep 5 en 6 meegedaan aan het 'Amsterdam Light Festival' voor kinderen. 'Juf op straat', die hier verantwoordelijk voor was, organiseert in de kerstvakantie ook gratis 'expedities' voor ouders en kinderen in de eigen buurt. Hieronder vindt u de informatie over deze buurtexpedities en hoe u zich samen met uw kinderen aan kunt melden, 


Gratis Buurtexpedities

in de kerstvakantie voor ouders en kinderen


Logo Buurtexpedities DEF-crop

Vertel het verder en loop mee!

Gratis wandelingen voor het hele gezin. Ga mee op speurtochten, maak buurtwandelingen en soundscape tours met buurtexpeditie-experts zoals Juf op Straat, Soundtrack City, Museum ’t Schip en CBKZO. Samen met deze expeditie-experts, de Stadspas en Kidsproof, laat Mocca je beeldende kunst en cultureel erfgoed om je heen ontdekken. Je woont er misschien al jaren maar wat weet je eigenlijk van de buurten in Amsterdam? Je loopt, fietst of rijdt er dagelijks rond, maar kijk je goed om je heen? Ga deze herfst op expeditie in de buurt! Wandel met een groep of alleen met je familie en leer de verhalen kennen van jouw stad.

 

Juf op Straat

Juf op Straat maakt spannende ontdekkingstochten. Ergens in de Jordaan staan vier walvissen op een dak. En waar in de stad is een prachtig nieuw kunstwerk, waarbij het lijkt alsof je in een gracht loopt? Bij elke expeditie krijgen de kinderen een rugzakje met een expeditie-schriftje met opdrachten en tekenmaterialen. De expedities zijn in de Jordaan, op het Amsterdam Light Festival en in de Beurspassage bij het Damrak. De expedities zijn bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

 

Aanmelden op:

www.mocca-amsterdam.nl/buurtexpeditie bij Juf op Straat