Amsterdam, 23 januari 2018 - Binnenkort gaan er weer een hoop naschoolse activiteiten en cursussen van start. 'Laat je zien, laat je horen!' is één van deze activiteiten. In diverse buurthuizen wordt er 1x per week een middag georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar oud, waarin ze aan de slag gaan met film, theater, kunst en muziek. In opdracht van de gemeente wordt deze 'all in' cursus in Amsterdam Noord georganiseerd door de DAT! School, Muziekschool A'dam Noord en Noordjes Kinderkunst. Drie instellingen, waar we ook op andere manieren veel mee samenwerken. U kunt uw kind inschrijven via het digitale formulier op www.laatjezienlaatjehoren.nl. Hier vindt u ook alle overige informatie. De lessen zijn gratis voor kinderen met een Stadspas. Indien nodig, kan ook (bij meester Anno) een aanvraag worden gedaan bij het Jeugdcultuurfonds. Met name in 'Breedhuis' op maandag van 15.30 uur tot 17.30 uur en in de 'Evenaar' op woensdagmiddag van 15.15 uur tot 17.15 uur is nog plek. 

Tot slot hieronder nog een korte opsomming van naschoolse cursussen die de komende tijd op school of in samenwerking met school worden georganiseerd. Voor meer informatie kunt u altijd even contact opnemen met meester Anno (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

  1. Maandagmiddag - Turnen op school (Jump-In) voor de groepen 3, (4 en 5). Vanaf 5 februari. Er zijn nog slechts een paar plekken vrij.
  2. Donderdagmiddag - Streetdance op school (Jump-In) voor de groepen 6,7 en 8. Vanaf 8 februari. Ouders hebben hier zojuist een aparte e-mail ontvangen. 
  3. Dinsdagmiddag - Honkbal op school (SVV - North Stars) voor de groepen 6, 7 en 8. Loopt door tot juli. Instromen mogelijk. Voor info: Tony Ortega - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  4. Donderdagmiddag - Theatercursus (op de DAT! School) voor de groepen 5 en 6. Vanaf 15 maart. Op uitnodiging in het kader van talentontwikkeling.
  5. Middag nog onbekend - Muziekles (bij Muziekschool A'dam Noord) voor de groepen 3 en 4. Vanaf maart. Op uitnodiging in het kader van talentontwikkeling.
  6. Middag nog onbekend - Tennis op locatie (Jump-In) voor de groepen 6, 7 en 8. Vanaf het voorjaar. Meer informatie volgt.
  7. Voor overige cursussen in Amsterdam Noord kijk op www.sterrenmakers.nl

Voor alle naschoolse cursussen op Elzenhagen geldt ook dit schooljaar:

  • kinderen met Stadspas gratis.
  • aanvraag voor financiële bijdrage bij cultuur- of sportfonds via meester Anno.
  • ouders en verzorgers zijn zelf verantwoordelijk voor het (brengen en) halen van de kinderen.