Amsterdam Noord, 26 januari 2021, Tolhuistuin - Het afgelopen jaar hebben we vaak kunnen constateren hoe belangrijk reporters, verslaggevers en journalisten zijn. De 'Noordkrant', gemaakt door kinderen tussen de 9 en 12 jaar, is een fantastische manier om te ontdekken hoe reporters te werk gaan en of het misschien iets is wat je later zou willen worden. Hieronder de oproep van de redactie om reporter te worden voor de 'Noordkrant' tijdens de voorjaarsvakantie.

Jonge reporters gezocht (9-12 jaar) –voorjaarsvakantie

Wil jij meewerken aan een echte krant? Verslag doen van het leven in Amsterdam Noord? Een reportage maken, een verhaal schrijven, interviewen, een gedicht, strip of kruiswoordraadsel maken? Kom dan deze voorjaarsvakantie bij de NOORDKrANT-redactie! De NOORDKrANT wordt gemaakt door kinderen van 9 - 12 jaar oud.
 
Op 17 februari is de kennismaking, waarna we in de voorjaarsvakantie (20 - 27 februari) werken aan de nieuwe NOORDKrANT. Je werkt thuis aan je eigen artikelen en wordt begeleid door ontwerper Rianne van Duin en fotograaf Marc Faasse. De NOORDKrANT wordt gedrukt en verspreid door heel Noord. Wie weet lees je binnenkort wel je eigen bijdrage in een echte krant! Klik hier voor meer informatie: https://tolhuistuin.nl/nieuws/jonge-reporters-gezocht-9-12
 
Aanmelden
Heb je geen ervaring? Dat is geen probleem! We zorgen voor goede begeleiding. Heb je geen toegang tot een computer, dan kunnen we ook iets voor je regelen. Heb je zin om in de voorjaarsvakantie aan de slag te gaan, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meld je aan voor 10 februari.