Beste ouders, verzorgers,

 

Het nieuwe schooljaar is weer aangebroken of uw kind gaat voor het eerst naar school. Wij willen de Oudervereniging dan ook graag even voorstellen.

De OV organiseert ieder jaar leuke dingen voor de leerlingen met een groep enthousiaste ouders. Zo worden voor het Sinterklaas- en kerstfeest allerlei activiteiten georganiseerd en natuurlijk gaan ze op schoolreis. Verder organiseren we iets met Pasen, meesters- en juffendag en wordt er ieder jaar als afsluiter een eindejaarspicknick gehouden.


Als OV zijn wij ook op zoek naar mensen die willen helpen. Dit kan uiteraard als lid, maar vooral ook door mee te helpen bij bovenstaande feesten.

Denk hierbij aan versieren, begeleiding bij activiteiten en het bedenken van leuke evenementen, maar bijvoorbeeld ook met het opruimen achteraf.


Zoals u waarschijnlijk weet, worden al deze activiteiten en kleinigheidjes voor de kinderen bekostigd door de vrijwillige ouderbijdrage.

Deze bedraagt € 60,-  De bijdrage voor de tussenschoolse opvang (Kids Actief) bedraagt €25,- per kind. Wij verzoeken u vriendelijk het totaal bedrag  €85,- voor 15 oktober over te maken op het volgende rekeningnummer: NL18ABNA0614723574  t.n.v. Oudervereniging Elzenhagen te Amsterdam.

 

Indien uw kind instroomt na de kerstvakantie, bedraagt de bijdrage voor dit schooljaar (€ 30,- & € 12,50 =) €42,50. Deze bijdrage ontvangen wij graag voor 15 februari of, indien uw kind later in het jaar is begonnen, zo spoedig mogelijk na de start van uw kind op Elzenhagen.

 

Voor vragen, opmerkingen en aanmeldingen kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Namens de Oudervereniging van ABBS Elzenhagen


Francine Mathot