Vrijdag, 19 januari 2019 - Elzenhagen, gymnastieklokaal en Meester Wim-plein - Voor de eerste keer in de jonge geschiedenis van ABBS Elzenhagen heeft er in samenwerking met de Westside Marchingband een Nieuwjaarsconcert plaatsgevonden met aansluitend een nieuwjaarsreceptie voor de leerlingen van de groepen 7 & 8. De WSMB uit Amsterdam Noord trad aan met een kleine delegatie en gaf om 13.30 uur een paar nummers ten beste, die op de speellijst van het jeugdorkest staan. Na dit optreden kregen de kinderen de gelegenheid om nader kennis te maken met de verschillende instrumenten en voor wie durfde zelf te proberen een nootje 'mee te blazen' (of te slaan). 

De WSMB had nog een verrassing: kinderen, die graag zelf een keer wilen proberen om in een orkest een instrument te leren bespelen, kunnen zich opgeven voor 8 gratis lessen bij Music Kids van de Westside Marchingband. (De lessen starten op woensdag, 30 januari 2019. Voor meer informatie en aanmelden neemt u contact op met Bianca Simons. Telefoon 06 27113752 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Na afloop verzamelde iedereen zich op het Meester Wim-plein voor de receptie, waar meester Victor een nieuwjaarspeech hield en samen met de kinderen proostte op een mooi, leerzaam en vrolijk 2019, waarin de kinderen van groep 8 afscheid zullen nemen van Elzenhagen en de kinderen van groep 7 op kamp zullen gaan. Het slotakkoord was een vrolijk optreden met wat meer 'volwassen' nummers voor de ouders en verzorgers, die op het schoolplein stonden te wachten. Kortom een geslaagde middag (en wellicht een nieuwe traditie op Elzenhagen?).

GR79 - Nieuwjaarsconcert WSMB GR79 - Nieuwjaarsconcert WSMB GR79 - Nieuwjaarsconcert WSMB GR79 - Nieuwjaarsconcert WSMB GR79 - Nieuwjaarsconcert WSMB GR79 - Nieuwjaarsconcert WSMB GR79 - Nieuwjaarsconcert WSMB GR79 - Nieuwjaarsconcert WSMB