Amsterdam Noord - Wijk Elzenhagen en daaromheen - Uiteraard is het nog even afwachten hoe het corona-virus zich ontwikkelt en in hoeverre de eventueel strengere maatregelen uitpakken voor naschoolse activiteiten, maar in principe staan er weer een paar leuke en interessante naschoolse sportactiviteiten op stapel voor onze kinderen op Elzenhagen. Inschrijven kan uiterlijk t/m maandag, 5 oktober a.s. (let op: vol = vol!)

  1. GR78 - Skaten - Naschoolse activiteit op school - Ouders en kinderen hebben hier na de kennismakingsles bericht over gehad.
  2. GR78 - Girls United - Diverse sporten in de sportzaal 'Huis van de Wijk' op het Waterlandplein - Let op: t/m woensdag 24 juni.
  3. GR678 - Honkbal  - De straatvariant van 5 tegen 5 op het basketbalveld bij basisschool Al Yaqoet
  4. GR1-8 - Dans - Verschillende workshops op 1 novmeber a.s. - (Zie info op www.sterrenmakers.nl)

Klik hier voor de brochure met meer informatie over kosten, inschrijven en meer activiteiten voor kinderen op https://sterrenmakers.nl.

Voor vragen of opmerkingen kunt u natuurlijk ook altijd terecht bij juf Richélle (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of meester Anno (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Alvast heel veel plezier!