OUDERVERENIGING ABBS Elzenhagen

 

Jij bent ook lid

De oudervereniging is een vereniging waarvan alle ouders en verzorgers lid zijn. De oudervereniging ondersteunt de leerkrachten met de organisatie van verschillende activiteiten op school zoals Sinterklaas, Kerst, de Koningspelen c.q. sportdag, de meester- en juffendag en de eind-picknick.

Het bestuur

Alle ouders en verzorgers worden als lid van de oudervereniging vertegenwoordigd door het bestuur, dat meerdere malen per jaar vergadert. De bestuursleden zetten zich vol enthousiasme in om samen met de leerkrachten en andere ouders van alle activiteiten een succes te maken. Wij zijn altijd op zoek naar ouders, die willen helpen bij een activiteit.

Vrijwillige ouderbijdrage

Op Elzenhagen kennen we een breed activiteitenaanbod binnen en buiten de school. Hier zijn we trots op. Veel van deze activiteiten  - het jaarlijkse schoolreisje, maar ook kleinigheidjes voor de kinderen - worden bekostigd door de vrijwillige ouderbijdrage.

Activiteiten

Ook de volgend activiteiten door de oudervereniging betaald: Sinterklaas activiteiten en cadeau's voor alle kinderen - Kerstactiviteiten en de kerstborrel voor ouders en verzorgers - Meesters- en juffendag - Paasactiviteiten - Sportdag / Koningsspelen - Eind-picknick - Jubileumjaar (1 keer per 5 jaar) met jubileumactiviteiten voor iedereen en het jubileumcadeau - Thema-uitjes in het kader van de natuur - Schooldecoraties

Hoogte vrijwillige ouderbijdrage schooljaar 2022 - 2023

Omdat de oudervereniging samen met de school graag meer bijzondere activiteiten mogelijk wil maken, werken we met drie verschillende staffels. We willen iedereen die kan en wil stimuleren om een hogere bijdrage te kiezen. De keuze is als volgt:
 

Minimale staffel

Gemiddelde staffel

Maximale staffel

Bijdrage 1e kind

€ 80

€ 95

€ 115

Bijdrage 2e kind

€ 75

€ 90

€ 110

Bijdrage 3e kind

€ 70

€ 85

€105

Zit je kind in groep 8?

Omdat kinderen in groep 8 op kamp gaan, wordt hier een aparte bijdrage voor in rekening gebracht. De hoogte hiervan wordt elk schooljaar naar de ouders gecommuniceerd.

Wanneer de vrijwillige ouderbijdrage te voldoen?

Wij verzoeken je vriendelijk de ouderbijdrage voor je kind(eren) vóór 15 oktober over te maken op rekeningnummer NL18ABNA0614723574 t.n.v. Oudervereniging Elzenhagen. Vermeld altijd de naam en de groep van je zoon en/of je dochter. Vragen over de ouderbijdrage kunnen gericht worden aan onze penningmeester: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je ook graag iets doen in de oudervereniging?

Om je aan te melden voor de activiteiten of voor vragen kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hartelijke groeten,

Het bestuur van de Oudervereniging

 

Arno Hendrikse - voorzitter

Cihan Ugural - bestuurslid

Gosia de Groot - bestuurslid

Julia Hallatu - bestuurslid

Laura Levering - secretaris

Milada Stipetic - bestuurslid

Natacia Prijor - bestuurslid

Nawal Haddadi - penningmeester

Samira Mulay - bestuurslid