Vrijdag, 16 november 2018 - Gymzaal van Elzenhagen - Het Open Podium 'Something Elzies' is inmiddels een begrip op Elzenhagen. Op initiatief van een paar moeders zijn we in het schooljaar 2016 - 2017 gestart met 'Something Elzies'. Drie keer per jaar mogen kinderen, die dat willen hun talenten laten zien aan alle kinderen, meesters en juffen van Elzenhagen. Een knappe voetbaltruc, een prachtig lied, een spannend verhaal, een flitsende koprol, een net ingestuurde melodie op een instrument, een zelfbedacht toneelstukje, een spetterende dans ... You name it! Het mag allemaal.

De animo om mee te doen was deze keer zo groot, dat we wel twee of drie programma's hadden kunnen maken! We moesten dus kiezen en hebben een programma samengesteld, waarin zoveel mogelijk verschillende disciplines aan bod kwamen en iedere (jaar)groep aan mee deed. Alle kinderen, die dit keer niet konden optreden komen natuurlijk de volgende keer aan de beurt. De middag zelf was een groot succes. Een enthousiast publiek, stralende kinderen op het podium en een dik verdiend applaus voor de moeders, die ons ook dit keer weer zo goed hebben geholpen!

Open Podium #7   Open Podium #7

  Open Podium #7 Open Podium #7 Open Podium #7

a) Welkom allemaal bij 'Something Elzies'! Wat zijn de afspraken ook alweer? Heel goed: we hebben aandacht voor de artiesten, je hoeft het niet mooi of leuk te vinden, maar we geven altijd applaus voor de prestatie en boe roepen doen we nooit.

b) Hoezo 'The Voice'? Drie turven hoog, maar de tekst kennen ze uit hun hoofd en zingen doen ze uit volle borst! Het luistert ademloos en de juffen en meesters zijn onder de indruk van het optreden.

c) Jan Klaassen was trompetter in het leger van de Prins ... Wat is het toch geweldig, wanneer je zo'n mooi instrument kunt bespelen!

d) Het publiek swingt mee met het laatste dansnummer.

e) Presentator Ted van vorig jaar zit inmiddels op het VO. Vijf kinderen hadden zich aangemeld om het stokje van hem over te kunnen nemen. Na goed onderling overleg werden de 3 grote Open Podia van dit schooljaar onderling verdeeld. Deze keer viel de eer te beurt aan Maisam en Amina. Met veel flair kondigden zij de artiesten aan en ook hun voorbereide interviews vielen in de smaak bij het publiek.